Welkom bij de Ontmoetingskerk Spijkenisse Welkom bij de Ontmoetingskerk Spijkenisse

Van harte welkom op de site van de wijkgemeente rondom de Ontmoetingskerk. Op deze site kunt u de nodige informatie vinden over de wijkgemeente. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de kerk zelf. Onder het kopje kerkdiensten vindt u meer informatie.
Mocht u informatie missen of suggesties hebben voor verbeteringen dan horen wij dat heel graag van u. U kunt ons een e-mail sturen.

Kerkdienst - liturgie van a.s. zondag Kerkdienst - liturgie van a.s. zondag

klik hier voor de liturgie

Kerkbladnieuws Kerkbladnieuws

WIJKBERICHTEN

Zondag 15 april
Voorganger is de heer J. Crezee uit Sliedrecht. Lectrice is Natasja Bezemer.
De KND staat onder leiding van Annet Euwijk en Angelie Zuidam. De Tienerdienst staat onder leiding van Jan Sinia en de oppas wordt verzorgd door Trinet Kweekel. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Beheer & Onderhoud en Algemeen Kerkenwerk.

Zondag 22 april – Ontmoetingskerk en Dorsvloer gesloten
Voorganger in de Kern is ds. Harry Gijsen

Zondag 28 april – Ontmoetingskerk en de Kern gesloten
Voorganger in de Dorsvloer is mevr. Gera v/d Linden

lees meer ยป

Boekje " Ontmoeten en leren" Boekje " Ontmoeten en leren"

Beste gemeenteleden,,
Hier voor u ligt een boekje vol mogelijkheden..
U kunt uw geloof verdiepen en verbreden,, uw sociale leven uitbreiden of oude contacten op peil houden,, nieuwe ervaringen opdoen met oude verhalen en oude verhalen op vertrouwde wijze horen klinken..
Lees hierna over een heel aantal cursussen,, gespreksgroepen,, vieringen en andere bijzondere activiteiten en laat u inspireren.. Het aanbod is divers,, veelkleurig en ook heel vaak gezamenlijk .
Veel activiteiten zullen t..zz..tt.. ook in Samen worden aangekondigd,, maar houd de data vast vrij in uw agenda..
Achter elke activiteit staat vermeld vanuit welke wijkgemeente deze georganiseerd wordt.. Daarbij staat DB voor De Brug,, OK voor De Ontmoetingskerk,, DK voor De Kern en DV voor De Dorsvloer..

klik hier om het boekje te bekijken.

Kerkradio Kerkradio

Luister hier online naar de kerkdienst van de Ontmoetingskerk.
Via deze link van de kerkradio of via kerkdienstgemist.nl

Werkgroep Inventarisatie Samenwerking Werkgroep Inventarisatie Samenwerking

klik hier voor meer informatie